Jan Willem Mout

Na mijn studie theologie ben ik gaan werken voor een internationale zendingsorganisatie. Mijn brood verdien ik als freelance schrijver in de financiële media. Een interessante combi. Mannen met God - we vinden ze in de Bijbel, maar het is zo belangrijk dat ze vandaag ook gevonden worden. Daarom is het mijn verlangen mannen op te wekken hun plaats in te nemen waar God hen gesteld heeft, als volgelingen van Jezus Christus en levende getuigen van Hem.
‘Abraham geloofde God’. Zijn roeping, gehoorzaamheid, offer, het heeft alles te maken met de relatie die Abraham met God heeft. Die relatie met God is allesbepalend, ook voor mannen anno 2017.

Michel van Heijningen

Mijn naam is Michel van Heijningen, ben getrouwd met Annemarie en vader van 2 zoons en een dochter in de leeftijd van 6-15. Wij wonen sinds 2009 in Dorkwerd en ik werk met vreugde in de hervormde gemeenten van Dorkwerd en Wijnjewoude, daarnaast heb ik ook een beetje meegewerkt aan de tot stand koming van de Mannenbijbel. Samen gaan we nadenken over Abraham. Naast kind van God was hij ook vader en hoofd van een clan. Wij zouden zeggen, een druk bestaan. Hoe kon hij dat combineren? Ik denk dat we daar vandaag veel van kunnen leren…

Hans van der Louw

Getrouwd met Anneke en vader van Maaike en Casper. Samen wonen we in Wagenborgen. Christen, ondernemer en avonturier. Altijd op zoek naar uitdagingen…..

Als ik terug kijk op mijn jeugd, dan zie ik dat mijn vader grote invloed op mij heeft gehad. Juist door als man aanwezig te zijn en “voor te leven” en eerlijke antwoorden te geven op mijn vragen. Niet door het stellen van regels….. (waarom, daarom) Om mij heen zie ik dat mannen, door de emancipatie, dat “man zijn” zijn kwijt geraakt. Opstaan in je gezin, kerk en maatschappij begint bij knielen voor God.

Groningen Verdiept

Contact personen:

Dhr. Jan Willem Mout
Tel: 06 51 71 97 22

Dhr. Hans van der Louw
Tel: 06 50 20 63 66

Conferentie Locatie:

De Cederborg
Hyppolytuslaan 2
9991 AK Middelstum